duminică, 26 aprilie 2009

Nu uita!


"In om este un sir nesfarsit de oameni."
Un om bland.Acel om care iti vorbesc cu un ton blajin, mereu pregatit sa-ti dea o mana de ajutor.
Ochii sai lucesc de fericire . Vede lumea prin ochii unui prichindel, viseaza cu ochii deschisi si propria sa viata este un vis. Un om capabil sa creada in orice, de aceea de multe ori pierde , dar castiga simpatia celorlalti.
Un om fals. Este omul care prefera sa para altceva decat este. Se prezinta foarte bine la exterior dar gandurile sale nu merita crezare.Prefera sa minta , sa ascunda , decat sa isi recunoasca vina .
Un om ambitios.Trece peste toate obstacolele pentru a-si atinge scopurile. Urmeaza un drum drept , fara a privii in urma sa.
Un om orgolios. Acel om care nu lasa niciodata de la el.Prefera sa rupa prietenii , sa spulbere sperante decat sa renunte.
Toate sunt stari ale oamenilor.Toate se gasesc in noi.Trebuie sa stim cand sa le aplicam. Sunt unele situatii in care reactionam ciudat. Nu stim cine este mereu alaturi de noi.Judecam o persoana fiindca nu ne acorda iubirea pe care o dorim.
O persoana te iubeste atunci cand e in stare de orice doar sa iti fie tie bine. Putini sunt in stare de asa ceva , iar cei ce sunt , sunt judecati.Priveste mereu in spatele tau sa vezi cine iti este mereu aproape, cine iti intinde mana atunci cand esti jos.
Nu uita sa le multumesti acelor oameni minunati.Nu uita sa procedezi si tu la fel atunci cand o sa fie nevoie.

Un comentariu:

  1. de ce sa fie in stare de orice, doar ca sa-ti fie tie bine. scopul scuza mijloacele?

    incearca sa vezi mai departe de nevoia de a iubii si a fi iubita, pt ca iubirea nu-i o nevoie, nu? ar fi si culmea. aici, e doar o chestie de intelegere a ei, altfel n-ai cum sa fii fericita tot timpul, deci, din punctul meu de vedere, iubirea este mult mai mult decat o amarata de nevoie iluzorie. nevoia e iluzie, pentru ca noi nu avem lipsuri, numai ca, societatea ne-a bagat pe gat sablonul asta cu lipsuri de tot felul.
    de fapt, nu o lua ca pe un sfat.. e doar opinia mea despre iubire, nu incerc sa te influientez prea tare. :) >:D<

    RăspundețiȘtergere